Ajax met Dolberg, Wöber en Van de Beek tegen AZ

7 oktober 2018, 15:37   Bijgewerkt: 7 oktober 2018, 16:29

Erik ten Hag heeft tegen AZ een basisplaats ingeruimd voor Kasper Dolberg, Donny van de Beek en Maximilian Wöber. Dat betekent dat Klaas-Jan Huntelaar en David Neres op de bank beginnen. Met Frenkie de Jong die met knie/kuitklachten kampt wordt zodoende geen risico genomen. Daley Blind schuift een linie door en begint weer op het middenveld. Bij de bezoekers start Marko Vejinovic in het elftal, waardoor Ron Vlaar niet in het elftal van John van den Brom staat.

Ten opzichte van het sterke duel in München is er dus 'slechts' een wijziging bij Ajax: Neres is in het elftal vervangen door Dolberg. De Jong zit, anders dan in de Champions League, wel bij de selectie, maar begint dus op de bank. Naast hem zitten onder andere Huntelaar, Carel Eiting, Zakaria Labyad, Dani de Wit en Perr Schuurs.

Bij de bezoekers is Vlaar na het matige optreden van vorige week geslachtofferd. Vejinovic staat wel in de opstelling, al is het even de vraag hoe het precies wordt ingevuld bij AZ. De kans dat Ricardo van Rhijn een plekje opschuift naar het centrum, is ook aanwezig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen