Ranieri nieuwe manager Fulham, Jokanovic ontslagen

14 november 2018, 10:40   Bijgewerkt: 14 november 2018, 14:19

Claudio Ranieri is terug in de Premier League. Fulham heeft de 67-jarige Italiaan aangesteld als nieuwe manager. Dat betekent dat Slavisa Jokanovic per direct ontslagen is, als gevolg van de tegenvallende prestaties. Ranieri zat zonder club nadat hij vorig seizoen het Franse FC Nantes onder zijn hoede had.

Jokanovic promoveerde met Fulham naar de Premier League, maar staat daarin met vijf punten onderaan. "Ik had niet verwacht te hoeven ingrijpen, ik had deze situatie ook niet gewild. Maar op dit moment is dit de juiste beslissing, op het juiste moment", aldus voorzitter Shahid Khan op de website van Fulham.

Het is aan Ranieri om te voorkomen dat Fulham direct terugkeert naar het Championship. "Deze ploeg heeft uitzonderlijk veel talent. Dat strookt niet met de positie op de ranglijst. Ik weet dat dit team beter kan presteren, hier zullen we meteen aan gaan werken."

Ranieri verbaasde in 2017 vriend en vijand door Leicester City naar de Engelse landstitel te leiden. Op woensdag 5 december speelt hij met zijn nieuwe club tegen Leicester. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen