'Swansea City hoopt overbodige Narsingh in januari te lozen'

14 november 2018, 19:59

Luciano Narsingh mag uitkijken naar een andere club. De 28-jarige aanvaller komt bij Swansea City niet aan spelen toe, maar drukt wel zwaar op het spelersbudget van de Welshe club. Het Engelse BBC meldt dat het gedegradeerde Swansea in de kosten wil snijden en Narsingh van de hand wil doen.

De negentienvoudig Oranje-international boert goed in Wales: wekelijks zou de aanvaller omgerekend bijna 60.000 euro opstrijken. De afgelopen zomer nam Swansea al afscheid van Lukasz Fabianski, Alfie Mawson, Federico Fernandez en Ki Sung-yueng. De club zou nu naast Narsingh ook grootverdiener Wilfried Bony willen lozen. De oud-speler van Vitesse, die onlangs terugkeerde van een zware knieblessure, is grootverdiener bij de Welshe club.

Narsingh maakte bijna twee jaar geleden de overstap van PSV naar Swansea City. In anderhalf jaar kwam de rappe aanvaller tot 31 optredens in de Premier League, waarvan slechts acht basisplaatsen. Dit seizoen is hij - mede door een blessure - nog niet in actie gekomen in de Championship.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen