Gisteren gemist: Haps nog niet in actie, zwarte cijfers Groningen

15 november 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 15 november.

Haps maakt pas na winterstop rentree bij Feyenoord

Ridgeciano Haps maakt pas in de tweede seizoenshelft zijn rentree bij Feyenoord. Dat meldt de Rotterdamse club via de officiële kanalen. Het herstel van de linksback vordert, maar het gaat nog minstens twee maanden duren tot Haps weer op het wedstrijdveld staat.

FC Groningen boekt door uitgaande transfers ruim zes ton winst

FC Groningen heeft woensdagmiddag de jaarcijfers over het seizoen 2017/2018 gepresenteerd. Over het vorige seizoen hebben de Groningers een winst van 640.000 euro geboekt. De club maakte een operationeel verlies van 1,9 miljoen euro, maar compenseerde dit door een winst van 2,7 miljoen euro uit uitgaande transfers.

Matuidi op zijn hoede: "Het wordt lastig tegen Nederland"

Blaise Matuidi ziet in Oranje een geduchte tegenstander. De 75-voudig international van Frankrijk weet dat het Nederlands elftal na een aantal zware jaren de weg naar boven heeft ingeslagen. De landen nemen het vrijdag in De Kuip tegen elkaar op. De wereldkampioen heeft aan een gelijkspel om door te stoten naar de finaleronde van de Nations League.

Manchester City-back Mendy geoperereerd aan knie

Benjamin Mendy is woensdagavond geopereerd aan zijn knie, meldt Manchester City via de officiële kanalen. De Franse vleugelverdediger bracht een bezoek aan een Spaanse kliniek, waar bleek dat hij onder het mes moest. Onduidelijk is hoe lang de linksachter uit de roulatie is.

'Vitesse breidt tijdelijk staf uit met Berezutski-tweeling'

Alexei en Vassili Berezutski worden in de winterstop toegevoegd aan de technische staf van Vitesse. De onlangs gestopte tweeling gaat stage lopen in Arnhem. Zij zullen het seizoen afmaken als assistenten van Leonid Slutsky, meldt De Gelderlander.

'Chelsea moet vrezen voor transferverbod van twee jaar'

Recente onthullingen van klokkenluidersplatform Football Leaks brengen Chelsea in het nauw. Uit gelekte documenten blijkt dat de Engelse grootmacht de regels heeft overtreden bij het aantrekken van veertien spelers onder de achttien jaar. De Londense club hangt een transferverbod boven het hoofd, meldt Mediapart.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen