Frankrijk reëel: "Overwinning had ruimer kunnen uitvallen"

17 november 2018, 09:42

De Franse bondscoach Didier Deschamps is behoorlijk teleurgesteld in zijn spelersgroep. De WK-winnaar is niet te spreken over de instelling van zijn landgenoten in Rotterdam en vindt de Nederlandse overwinning verdiend. "We hadden geen juist antwoord op het enthousiasme en de kwaliteit van Nederland."

De coach van Les Bleus laat in gesprek met TF1 weten dat te veel spelers hun niveau niet haalden. "'We hadden geen juist antwoord op het enthousiasme en de kwaliteit van Nederland. Ze brachten ons in de problemen en we maakten zelf te veel fouten."

Frankrijk miste door blessures een handvol spelers tegen Nederland, maar Deschamps wil dat niet aandragen als reden voor het verlies. "Wij misten het echte verlangen om deze wedstrijd te winnen, dan is dit wat er gebeurt."

Hugo Lloris was aan Franse zijde de uitblinker, maar kon de 2-0 nederlaag niet voorkomen. De doelman met aanvoerdersband baalt van het verlies. "De overwinning van Nederland had nog ruimer kunnen uitvallen. We moeten onszelf na deze nederlaag weer herpakken en hopen op een overwinning voor Duitsland tegen Nederland."

Wanneer Duitsland maandag wint van Ronald Koeman en co, eindigt Frankrijk alsnog als groepswinnaar in poule 1 van League A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen