Fortuna Sittard langer dan verwacht zonder spits Novakovich

23 november 2018, 18:15

Andrija Novakovich ligt langer uit de roulatie bij Fortuna Sittard dan gedacht. De aanvaller van de promovendus zou aanvankelijk maar even ontbreken bij de Limburgers, maar voorlopig keert hij nog zeker niet terug bij de ploeg van René Eijer. "Ik weet niet wanneer hij weer aanhaakt. Hij zal ook nog wedstrijdfit moeten worden", vertelt de coach over de Amerikaan.

En dat is een flinke domper voor Fortuna Sittard, want in zijn eerste negen optredens in de Eredivisie maakte hij vier doelpunten namens de Limburgers. De laatste drie duels stond hij buitenspel en ondanks de rustperiode van de interlands, is hij nog altijd niet inzetbaar. Finn Stokkers staat vermoedelijk daarom weer in de punt van de aanval tegen Heracles Almelo, dat slechts één uitwedstrijd won dit seizoen. "Maar cijfers zeggen ook niet alles. Tegen VVV-Venlo hadden we het meeste balbezit, maar verliezen we wel. We moeten Heracles niet onderschatten. Het staat niet zomaar vierde en het heeft goede voetballers", aldus Eijer tegenover De Limburger.

Fortuna Sittard kan bij een overwinning op Heracles Almelo over SC Heerenveen het linkerrijtje ingaan. Na twaalf duels heeft de ploeg dertien punten verzameld. Naast Novakovich zijn ook de langdurig geblesseerden Djibril Dianessy en Gavin Vlijter afwezig.

Lees ook: W[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341998/wormuth-heeft-de-nodige-kopzorgen-richting-fortuna-uit/,_blank,ormuth heeft de nodige kopzorgen richting Fortuna-uit]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen