Groep J: Sevilla bewijst zichzelf een slechte dienst

29 november 2018, 23:06

Sevilla is donderdag van een koude kermis thuisgekomen in de Europa League. De koploper van Spanje bleek in België niet opgewassen tegen Standard Luik en moet daardoor nog volop strijden op de laatste speeldag om zich te plaatsen voor de knock-outfase.

Standard Luik - Sevilla 1-0

Met Quincy Promes in de basis bakte Sevilla er donderdag niet veel van in Luik. De Nederlander kreeg in de eerste helft nog een kleine mogelijkheid, maar zag zijn inzet over het doel vliegen. Waar Sevilla dus niet succesvol was in de afronding, scoorde Standard Luik wel. Moussa Djenepo tekende in de 62ste minuut voor de enige goal. Dat Sevilla-speler Pablo Sarabia daarna razendsnel twee gele kaarten kreeg, hielp Sevilla uiteraard niet. De Spaanse topclub slaagde er niet in om terug te komen en staat daardoor nu nog wel tweede, maar heeft evenveel punten als nummer drie Luik. Sevilla heeft op de laatste dag daardoor een goed resultaat nodig tegen koploper Krasnodar om nog door te komen.

Krasnodar - Akhisarspor 2-1

Oud-AZ-aanvaller Ari was donderdag van grote waarde voor Krasnodar. De geboren Braziliaan, die inmiddels beschikt over een Russisch paspoort, maakte de winnende goal in de thuiswedstrijd tegen het Turkse Akhisarspor. De koploper was aan de stand verplicht om de nog puntloze Turkse formatie op de knieën te krijgen, maar kwam op achterstand. Serginho maakte de 0-1, maar dat bleek voor Akhisarspor niet voldoende om de eerste punten van het Europa League-seizoen te pakken. In de tweede helft zorgden goals van Yuri Gazinskiy en dus Ari ervoor dat Krasnodar de koppositie heeft gemaakt en zeker is van de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen