Chelsea legt aanvoerder Azpilicueta vast tot en met 2022

4 december 2018, 08:43

Cesar Azpilicueta heeft een nieuw contract getekend bij Chelsea: de aanvoerder van The Blues heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot en met 2022 in Londen houdt. Zijn oude contract liep nog tot en met de zomer van 2020. Als de verdediger zijn nieuwe overeenkomst uitdient, dan maakt hij de tien seizoenen bij Chelsea vol.

Dat maakt Chelsea bekend va de officiële kanalen. De 29-jarige Spanjaard is zodoende al bijna toe aan zijn driehonderdste wedstrijd voor de Engelse topclub. "Ik ben blij om mijn verblijf hier te verlengen. Sinds ik hier ben, voel ik de vreugde en verantwoordelijk om te spelen voor onze fans. Hopelijk kunnen we Chelsea houden op de plek waar het thuishoort."

Marina Granovskaia, directeur van de club, is ook blij dat hij de vleugelverdediger voor een langere periode heeft kunnen binden. "Hij is een van de langstlopende spelers in onze selectie en heeft zich de afgelopen zes jaar uitstekend gepresenteerd", looft hij de huidige captain van Maurizio Sarri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen