Vereniging van Aandeelhouders staat nog achter Feyenoord City

11 december 2018, 13:33

De Vereniging van Aandeelhouders Stadion Feijenoord staan nog altijd achter Feyenoord City. De groep bezit 43 procent van de aandelen van het stadion en hebben een vergadering gehouden over de plannen rondom Feyenoord City. Voorzitter Conré Oostrom zegt dat de groep nog altijd achter Feyenoord City staat.

OMA-architect David Gianotten, Carl Berg (financieel directeur van Feyenoord City) en stadiondirecteur Jan van Merwijk waren aanwezig bij de vergadering. "Primair zijn de aandeelhouders supporter en secundair aandeelhouder", zei voorzitter Oostrom volgens RTV Rijnmond. "Aan de ene kant heerst er emotie over De Kuip, maar rationeel begrijpen de aandeelhouders dat je verder moet. De financiële slagkracht van Feyenoord moet vergroot worden."

"Dan moet je de best haalbare optie kiezen en het lijkt er nu op dat Feyenoord City het meest haalbaar is", zegt hij. "Maar natuurlijk is het afwachten of de financiering rond komt en hoe de bouwkosten zijn. Maar voorop blijft staan dat de aandeelhouders een winnend Feyenoord willen zien en dat gaat eerder lukken in een groter en nieuw stadion. Het was een constructieve vergadering en ik denk dat de vragen van de aandeelhouders goed zijn beantwoord" stelt Oostrom tevreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen