Solari dankt Zidane en zijn spelers na WK-winst met Real Madrid

23 december 2018, 10:12

Real Madrid-trainer Santiago Solari pakte zaterdagavond de wereldbeker voor clubteams ten koste van Al Ain (4-1) en dat was de eerste prijs van de oefenmeester bij De Koninklijke. Na afloop wilde hij echter vooral de oude trainer Zinedine Zidane en zijn spelers bedanken. "We mogen niet vergeten dat we hier staan dankzij zijn werk", loofde Solari de voorganger van de ontslagen Julen Lopetegui.

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie. "We hebben nu drie keer achter elkaar de Champions League en het WK voor clubteams gewonnen", was Solari blij. "Dit is een prestatie die in de geschiedenis niet snel meer geëvenaard gaat worden. Ik wil mijn spelers bedanken voor deze geweldige prestatie."

Opponent Al Ain bood nog zeker enige tegenstand, al had Solari niet gedacht dat dát team het zou redden. "Ik was behoorlijk verrast dat ze River Plate versloegen, dat was voor hun een groot resultaat. Al Ain heeft het goed gedaan in dit toernooi en ze verdienden het om in de finale te staan. En dat was het enige team dat geen continentale titel had gewonnen, knap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen