Lucratief avontuur in Saudi-Arabië lonkt voor Garry Rodrigues

3 januari 2019, 18:50   Bijgewerkt: 3 januari 2019, 19:37

Garry Rodrigues maakt hoogstwaarschijnlijk de overstap naar Al-Ittihad. In een statement maakt Galatasaray wereldkundig dat het met de club uit Saudi-Arabië onderhandelt over een transfer van de 28-jarige aanvaller. De Nederlands-Kaapverdische Rodrigues kan bij Al-Ittihad teamgenoot van oud-Feyenoorder Karim El Ahmadi worden.

De pijlsnelle aanvaller heeft tot nu toe een bijzondere carrière achter de rug. Rodrigues speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar brak niet door. ADO Den Haag pikte de aanvaller in 2012 op uit het amateurvoetbal en verhuurde hem aan FC Dordrecht. Daar debuteerde hij in het profvoetbal. Al snel kwam Levski Sofia om de hoek kijken, dat drie ton voor Rodrigues neertelde.

Via de Bulgaarse club kwam hij in 2014 terecht bij het Spaanse Elche, waar hij anderhalf jaar verbleef. Daar viel hij nooit enorm op, maar wist hij toch een transfer naar PAOK Saloniki te verdienen. Die Griekse club verkocht hem weer anderhalf jaar later voor zo'n 3,5 miljoen aan Galatasaray.

In Istanboel groeide Rodrigues uit tot een vaste waarde. De voorbije twee jaar kwam de aanvaller 61 keer in actie in de Turkse competitie in actie en speelde hij ook nog eens zes wedstrijden in de Champions League. Zijn contract, dat nog tot medio 2021 doorloopt, zal waarschijnlijk worden afgekocht door Al-Ittihad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen