‘Ryan Gravenberch kan Liverpool in de zomer alweer inruilen voor Galatasaray'

20 april 2024, 12:05
Foto: © Imago

Ryan Gravenberch staat op de radar van Galatasaray, zo weet Fotomac zaterdagochtend te melden. De Turkse nieuwssite komt met het opmerkelijke gerucht dat Cim Bom Bom in de zomer zaken wil doen met de voormalig middenvelder van Ajax.

De koploper van de Süper Lig zat vorige zomer al achter de Nederlander aan, maar werd toen afgetroefd door Liverpool. Een huurdeal met een verplichte koopoptie van liefst 25 miljoen euro bleek niet voldoende om de middenvelder over te nemen van Bayern München, waar hij het moest doen met een bijrol.

Artikel gaat verder onder video

Liverpool slaagde er wél in om Gravenberch los te kweken bij Der Rekordmeister. De oud-Ajacied verkaste voor een bedrag van veertig miljoen euro naar Engeland, waar hij eveneens genoegen moet nemen met een reserverol. Bij Galatasaray is de kans op speeltijd aanzienlijk groter voor de controleur.

De Turkse grootmacht denkt aan een ambitieuze deal. De clubleiding wil ‘alle mogelijkheden nastreven voor een transfer van Gravenberch’, zo valt er te lezen. Gravenberch wordt dan mogelijk ploeggenoot van Hakim Ziyech, waarmee hij ook al eens samenspeelde bij Ajax. Hoe concreet de interesse is, wordt niet vermeld in het bericht van Fotomac.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Motie van wantrouwen op komst bij Ajax: 'Enorme stap, drie mannen gaan sneuvelen'

Arno Vermeulen denkt dat nog eens drie kopstukken van Ajax op korte termijn kunnen sneuvelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Zou het een goede optie zijn als hij terugkomt naar Ajax ? ? ?

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Deze jongen kan het niveau niet aan. Mislukt bij twee grote clubs. Galatasaray ga je pas heen in je nadagen om lekker geld te pakken. Laat ajax hem maar ophalen.

Ajeto!
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Een jongen die 9 miljoen euro per jaar verdient op liverpool terug halen? Hij had nooit op zijn 19e de eredivisie moeten verlaten maar ja de lokroep van Bayern was te groot en dit is het resultaat

Dropkick
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Het valt mij op dat die turken wel heel veel Nederlanders naar turkije halen....🤔

KROTJE
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

@Dropkick. Zo hoort het ook Nederlanders (Gravenbergh is geen Nederlander volgens Derksen toch ?) als arbeidsmigrant naar Turkije is prima. Alleen wij worden stukken beter betaald, wat wil men nog meer.

Zadkine
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dan zit je carrière wel in de lift.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen