Alavés vestigt clubrecord en wipt over Real Madrid naar plek vier

5 januari 2019, 19:08   Bijgewerkt: 5 januari 2019, 19:51

Ook in 2019 zijn de prestaties van Deportivo Alavés uitstekend in de Spaanse competitie. De subtoppers wonnen met 2-1 van middenmoter Valencia en wippen daardoor, in ieder geval voor even, over Real Madrid heen om beslag te leggen op de vierde plaats in La Liga.

In Estadio Mendizorrotza ontpopte zich een aantrekkelijke pot voetbal. Valencia stelt dit seizoen teleur, maar verloor de laatste vijf duels niet in de Copa Del Rey, competitie en Champions League. Ook na een kwart wedstrijd leek een resultaat in de maak, want dankzij een goal van Dani Parejo stond het al vroeg 0-1.

De thuisploeg maakte echter snel gelijk via Borja Báston en omdat Tomás Pina luttele seconden voor het rustsignaal de winnende 2-1 maakte, schreef Alavés wederom een driepunter bij. Bovendien vestigde de club een nieuw record, want Alavés bleef voor het eerst in de historie tien thuisduels ongeslagen.

Door de winst staat de club in ieder geval even op de vierde plaats, een plek die aan het eind van de rit recht geeft op Champions League-voetbal. Valencia moet nog altijd in het rechterrijtje vertoeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen