Ramos: "Ik heb de VAR altijd verdedigd, maar dit is schandalig"

7 januari 2019, 13:14

Sergio Ramos heeft zich enorm gestoord aan de arbitrage van Real Madrid - Real Sociedad (0-2). Scheidsrechter Jose Munuera en de VAR moeten het ontgelden bij de aanvoerder van Real. "De arbiter speelde een grote rol", aldus Ramos.

"Ik heb het VAR-systeem altijd verdedigd, maar dit moet verbeterd worden. Wat ik heb gezien is schandalig", aldus Ramos tegen Spaanse media. De captain vindt dat de Koninklijke recht had op meerdere penalty's. "De scheidsrechter kon de penalty geven en daarna de VAR raadplegen. Nadat wij de beelden zagen in de kleedkamer, vragen wij alleen maar om eerlijkheid. Het gebeurt dat spelers worden gestraft voor hun gedrag op het veld, de scheidsrechterscommissie moet nu hetzelfde doen met arbiters."

Uiteindelijk steekt Ramos de hand wel in eigen boezem. "We wilden het nieuwe jaar goed starten, maar dat is niet gelukt. Bij vlagen speelden we goed, maar voor de goal waren we niet doortastend genoeg en ontbrak het aan geluk. We zitten in een moeilijke periode en moeten naar onszelf kijken. We kunnen de scheidsrechter niet de schuld gegeven, al speelde hij een belangrijke rol."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen