FC Utrecht huurt Bazoer van Wolfsburg: "Een klasbak"

7 januari 2019, 21:40

FC Utrecht heeft in een verrassende hoek een aanwinst voor het middenveld vastgelegd. De Domstedelingen melden maandagavond dat Riechedly Bazoer de gelederen komt versterken. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van VfL Wolfsburg.

De 22-jarige middenvelder speelde dit seizoen eigenlijk op huurbasis bij FC Porto, maar kwam daar dit seizoen niet uit de verf. Daardoor is Wolfsburg er akkoord mee gegaan om hem te verhuren aan FC Utrecht. "Riechedly wil in deze fase van zijn carrière investeren in zichzelf", legt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht uit.

"Hoewel hij ruim dertig jeugdinterlands speelde, uit is gekomen voor het Nederlands elftal , tientallen partijen speelde in de Eredivisie, 1. Bundesliga en in Portugal plus ervaring opdeed in de Champions League en Europa League, is hij nog altijd maar 22 jaar. Iedereen kent zijn potentie en hij is erop gebrand om die bij FC Utrecht weer te laten zien in zijn eigen stad. Riechedly is een klasbak en we zijn er trots op dat we hem per direct aan onze selectie hebben toegevoegd. De kern wordt door de komst van Riechedly zowel kwalitatief als kwantitatief sterker en nog veelzijdiger", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen