Henk de Jong hoopt langer bij De Graafschap te blijven

9 januari 2019, 19:45

Als het aan Henk de Jong ligt, dan is hij ook volgend seizoen hoofdtrainer van De Graafschap. Het contract van de 54-jarige coach loopt komende zomer af, maar de partijen zijn nog met elkaar in gesprek over een verlenging van de samenwerking. De Jong zou ook in Doetinchem willen blijven als De Graafschap er niet in slaagt in de Eredivisie te handhaven.

"Wel of niet doorgaan heeft voor mij niets te maken met het feit dat we het moeilijk hebben. Wat dat betreft kijk ik niet naar de stand", zegt De Jong tegen Omroep Gelderland. "Ik wil in de Eredivisie blijven, maar zou met De Graafschap ook gewoon weer in de Eerste Divisie kunnen werken. Dan moet je namelijk geen trainer van De Graafschap worden. Voor mij draait het om gevoel en dat is gewoon hartstikke goed."

De Jong zegt het uitstekend naar zijn zin te hebben bij de hekkensluiter van de Eredivisie, waarmee hij de afgelopen zomer naar het hoogste niveau promoveerde. "En mijn gezin is hartstikke gelukkig met De Graafschap", gaat hij verder. "Natuurlijk is er ook wel eens iemand kritisch tegen mij. Dat hoort bij voetbal en is ook terecht. Maar iedereen doet wel normaal en dat weegt voor mij zwaarder dan bij een grote club komen. Hoewel ik daar ook niet zo maar even terecht zal komen hoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen