Gisteren gemist: remise in kraker voor Keizer, winst Ajax

13 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 12 januari 2019, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 12 januari.

Liverpool pakt in 'Nederlands' duel met Brighton de draad op

Na een teleurstellende week waarin verloren werd van Manchester City (competitie) en Wolverhampton Wanderers (League Cup) heeft Liverpool de draad weer opgepakt. Het ging zaterdag niet gemakkelijk tegen Brighton & Hove Albion, maar er werd wel met 0-1 gewonnen. Mohamed Salah maakte de enige goal.

Sporting en Keizer niet langs Porto in pover topduel

Sporting Portugal is er zaterdag niet in geslaagd om weer terug te keren in de Portugese titelstrijd. Het team van Marcel Keizer bleef steken op een 0-0 gelijkspel tegen FC Porto. Daardoor blijft de ploeg vierde staan.

PSG herstelt zich tegen Amiens van nederlaag in beker

Wat in de beker niet lukte, is Paris Saint-Germain in de competitie wel gelukt. De regerend kampioen slaagde er zaterdag in om simpel te winnen bij nummer zeventien Amiens: 0-3. De drie goals vielen allemaal in het tweede bedrijf.

Chelsea wint moeizaam en doet hele goede zaken

Chelsea heeft zaterdag optimaal geprofiteerd van het verlies van Arsenal tegen West Ham United (1-0). De Londenaren hadden zaterdag een hele kluif aan Newcastle United, maar sleepten het duel wel met 2-1 uit het vuur. De ploeg staat daardoor steviger op plek vier.

Ajax sluit trainingskamp in Florida af met zege op Sao Paulo

Ajax heeft haar trainingskamp in de Verenigde Staten met een goed gevoel af kunnen sluiten. In het tweede en laatste duel om de Florida Cup werd Sao Paulo FC met 4-2 opzij gezet dankzij treffers van Donny van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg en David Neres.

'Babel gaat naar Fulham, dat de goals hard nodig heeft'

Ryan Babel wordt al langere tijd in verband gebracht met een vertrek bij Besiktas en lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De 32-jarige aanvaller staat op het punt om te tekenen bij Fulham, zo weet De Telegraaf.

Gattuso bevestigt dat Higuaín naar Chelsea wil verkassen

Gonzalo Higuaín heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Chelsea. De Argentijnse spits heeft het wel bekeken bij AC Milan en zinspeelt op een transfer naar Londen. Dat heeft Gennaro Gattuso laten weten na de 0-2 zege op Sampdoria in het bekertoernooi.

Juve verslaat Bologna en blijft in race voor nieuwe bekerwinst

Juventus won de voorgaande vier edities van de Coppa Italia en is nog in de race voor een vijfde zege. De koploper van de Serie A won zaterdag gemakkelijk met 0-2 bij Bologna, waar Mitchell Dijks de negentig minuten vol maakte en gaat door naar de achtste finales.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen