Newcastle United heeft return én verlening nodig tegen Blackburn

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 januari 2019 – Newcastle United heeft zich met pijn en moeite verzekerd van de volgende ronde in de FA Cup. In de replay met Championship-club Blackburn Rovers was een snelle 0-2 voorsprong niet genoeg voor een probleemloze avond: pas in de verlenging werd de volgende ronde veilig gesteld (2-4). Bruno Martins Indi gaf met Stoke City een 0-2 zege in de laatste twintig minuten nog uit handen bij het nietige Shrewsbury Town (2-3). Sheffield Wednesday kwam, met Joost van Aken op de bank, tot een 0-1 zege bij Luton Town, de nummer twee uit de League One.

Newcastle United heeft return én verlening nodig tegen Blackburn

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slechts een minuut had Sean Longstaff, hij was een van de minder bekende namen in de sterk gewijzigde opstelling van Newcastle United - dat de vorige keer met moeite 1-1 gelijkspeelde, nodig om de score te openen op bezoek bij Blackburn. Toen Callum Roberts na twintig minuten ook voor 0-2 zorgde, leek het duel gespeeld.

Niets bleek echter minder waar: via Adam Armstrong en Darragh Lenihan knokte de nummer veertien van het Championship zich nog knap terug in het duel. Na het 1-1 gelijkspel in Newcastle en de 2-2 tussenstand in de return had de formatie van Rafael Benítez zelfs nog een verlening nodig om uitschakeling te voorkomen. Daarin troffen Joselu en invaller Ayoze Pérez doel (2-4), waardoor The Magpies in de vierde ronde Watford treffen. 

Overige uitslagen:
Luton Town - Sheffield Wednesday 0-1
Stoke City - Shrewsbury Town 2-3

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd