Burgzorg werd door trainer De Jong vergeleken met Luis Suárez

21 januari 2019, 15:14

Delano Burgzorg kende een uitstekend basisdebuut bij De Graafschap: de buitenspeler gaf twee assists en had zo een groot aandeel in de 5-1 overwinning. Het grootste compliment kwam echter vermoedelijk van trainer Henk de Jong. "Hij zei tegen me dat ik beter ben dan Suárez toen hij mijn leeftijd had", aldus de aanvaller.

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Dat is een mooi compliment, maar ik weet niet of het echt zo is. Het is wel mijn doel om net als Suárez de absolute top te bereiken. Ik wil nu eerst uitgroeien tot een vaste waarde bij De Graafschap en wekelijks belangrijk zijn. Dit is pas het begin", toont de twintigjare Burgzorg zich ambitieus. 

Voor zijn eerste basisplaats moest de aanvaller telkens genoegen nemen met een invalbeurt. "Ik heb wat domme dingen gedaan, maar daar heb ik van geleerd. Ik werk er hard aan om mezelf te verbeteren", aldus De Superboer, die blij was met zijn optreden tegen Fortuna Sittard. "Het ging lekker, maar ik had mezelf het liefst beloond met een doelpunt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen