Competitie blijft het belangrijkste voor kwartfinalist FC Twente

22 januari 2019, 20:27

Ook al kan FC Twente woensdag de halve finale van de beker bereiken, de competitie blijft het belangrijkste voor de Tukkers. Twente speelt in eigen thuis tegen Willem II om een plekje bij de laatste vier. Dat gebeurt zonder aanvaller Rafik Zekhnini, die door een hamstringblessure voor meerdere weken niet inzetbaar is.

"Het is geen geheim dat de competitie voor ons prioriteit heeft, maar we kunnen morgen de halve finale van de beker halen. Dan moet je daar voor gaan", zegt trainer Marino Pusic op het clubkanaal van Twente. De oefenmeester beseft ook dat Willem II geen eenvoudige tegenstander is. "Ze verliezen hun topscorer (Fran Sol, red.), toch hebben ze zich eigenlijk versterkt. Willem II haalde twee Griekse spelers, waarvan er een zondag scoorde, en op het middenveld hebben ze Renato Tapia erbij. Ze staan in het linkerrijtje van de Eredivisie en we zullen flink aan de bak moeten."

Twente zelf kan niet beschikken over Zekhnini, die vrijdag in de competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht geblesseerd raakte. "Het ziet er niet goed uit. We moeten de definitieve diagnose nog krijgen, maar we gaan ervan uit dat we Rafik weken moeten missen", verwacht Pusic.

Lees ook: Nieuweling Pavlidis start tegen FC Twente in de spits van Willem II

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen