De Ligt blij voor De Jong en zijn transfer naar FC Barcelona

25 januari 2019, 09:28

Matthijs de Ligt is blij voor Frenkie de Jong dat hij zijn transfer heeft afgerond. De Ajax-aanvoerder zag ook dat zijn ploeggenoot zich niet gek liet maken door alle geruchten van afgelopen periode. "Hij is er niet veel door gehinderd. Voor hem is het fijn dat het voorbij is", zegt De Ligt.

Met De Jong officieel naar FC Barcelona zal het nu bij Ajax voor een groot deel gaan over de toekomst van De Ligt zelf. "Wie weet, we zullen het meemaken. Ik kan niet in de toekomst kijken", aldus De Ligt tegen FOX Sports. "Grappig dat je zegt dat er tien, twaalf clubs achter mij aan zitten. We zijn er zeker niet uit, waar we over uit zijn is dat ik nu bij Ajax speel. Hoe je het wendt of keert, er komt nu een belangrijke periode aan."

Zo wacht komende zondag Feyenoord in De Kuip. In aanloop naar De Klassieker tankte Ajax donderdag vertrouwen door sc Heerenveen (3-1) uit te schakelen in de beker. "Het eerste uur speelden we goed, de laatste dertig minuten werden langzaamaan steeds minder. Moeilijk om te zeggen hoe dat kan, misschien toch Feyenoord in het achterhoofd. Eigenlijk was er niets aan de hand, tot de tegengoal. Werd het toch nog onnodig spannend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen