Goed voetballend Atlético Madrid rekent af met subtopper Getafe

26 januari 2019, 18:07

Dankzij twee doelpunten in de eerste helft heeft Atlético Madrid het competitieduel met Getafe zonder veel moeite met 2-0 gewonnen. De Madrilenen van Diego Simeone waren in eigen huis heer en meester en dankzij Antoine Griezmann en Saúl Níguez werd het krachtsverschil ook op het scorebord uitgedrukt.

Atlético moest winnen om het gat met Barcelona in ieder geval tijdelijk te verkleinen tot twee punten. Dat de thuisploeg bovenin meedoet en Getafe op gepaste afstand zesde staat, werd al snel duidelijk. Na een half uur maakte Antoine Griezmann op knappe wijze de eerste goal van de wedstrijd en bleek dat de gasten nauwelijks gevaar konden stichten voor het doel van Jan Oblak.

Saul Níguez maakte eigenlijk voor rust al aan alle onzekerheid een eind door de 2-0 op zijn naam te zetten. Vervolgens controleerde Atlético de wedstrijd uitstekend, waardoor het nooit meer echt spannend werd in Madrid. In de slotfase had alleen de arbiter het druk, want Djené Dakonam en Leandro Cabrera (beiden Getafe) zagen nog een rode kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen