Goed nieuws voor PSV: Lozano vermoedelijk snel weer inzetbaar

28 januari 2019, 08:27

De kans is groot dat Hirving Lozano snel weer in actie kan komen namens PSV. De aanvaller viel tegen FC Groningen uit na een lelijke botsing met Tim Handwerker, die tegen het hoofd van de Mexicaan botste. De PSV'er verliet een dag na het incident alweer het ziekenhuis en lijkt ook snel alweer inzetbaar.

Dat weet het Eindhovens Dagblad althans. Via de officiële clubkanalen maakte PSV zondag bekend dat Lozano naar huis mocht. De Mexicaan deelde via zijn social media vervolgens enkele foto's dat hij thuis met zijn gezin was. Hij mag de training in Eindhoven weer hervatten zodra hij 'alle medische protocollen van onder andere de FIFA heeft doorlopen'.

Lozano vervulde zaterdag een hoofdrol door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen tegen Groningen. De Mexicaan scoorde na een kwartier zijn eerste doelpunt en vier minuten later zijn tweede. Vlak voor rust moest de aanvaller de strijd staken. Voor hem geldt, zo weet het ED, nog wel de 'van dag tot dag-status', wat gebruikelijk is bij hoofdblessures. Komende zondag wacht het Eredivisie-duel met Fortuna Sittard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen