Juventus moet geblesseerde Bonucci komende tijd missen

28 januari 2019 – Juventus kan voorlopig geen beroep doen op Leonardo Bonucci. De club uit Turijn meldt dat de 31-jarige verdediger een enkelblessure heeft overgehouden aan de ontmoeting met Lazio Roma (1-2 winst). Bonucci moest zich zondagavond voor het einde van de eerste helft laten wisselen.

Juventus moet geblesseerde Bonucci komende tijd missen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De koploper van de Serie A doet geen uitspraken over de duur van Bonucci's afwezigheid. Italiaanse media denken echter te weten dat de verdediger een maand uit de roulatie. Klopt die berichtgeving, dan zal Bonucci waarschijnlijk het eerste duel van het tweeluik met Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League aan zich voorbij moeten laten gaan. Dat duel staat ingepland voor 20 februari.

Voor Juventus aantreedt tegen Atlético Madrid, komt het in competitieverband nog drie keer in actie: tegen Parma, Sassuolo en Frosinone. Woensdag speelt de Oude Dame in het bekertoernooi tegen Atalanta Bergamo.

Reacties

Serie A

gerelateerd