Bosz baalt: "Het verschil met de eerste helft was veel te groot"

5 februari 2019, 21:56

Peter Bosz staat weer met beide benen op de grond na de stunt tegen Bayern München. De Nederlandse coach ging dinsdagavond met Bayer Leverkusen met 2-1 onderuit in het bekertoernooi tegen FC Heidenheim, dat uitkomt op het tweede Duitse niveau. Met name de wijze waarop Leverkusen de tweede helft voor de dag kwam, stemt Bosz ontevreden.

"In de eerste helft deden we het goed, lieten we de tegenstander achter ons aan lopen en kwamen we met 1-0 voor. Maar de tweede helft was gewoon slecht. Heidenheim heeft derhalve verdiend gewonnen", aldus Bosz via de clubkanalen. "Als je ziet hoe makkelijk we de bal verloren en de ruimtes weggaven, dan kun je hier ook niet winnen."

"Het verschil met de eerste helft was veel te groot", gaat de Nederlandse trainer verder. "De doelpunten hebben niets te maken met onze aanvallende speelstijl. Als je ziet hoe we in de eerste helft verdedigden, dan is het onverklaarbaar wat we na rust doen. In de eerste helft hadden we die problemen niet, ondanks dat we tegen dezelfde tegenstander speelden."

Leverkusen kwam in Heidenheim vlak voor rust met 0-1 voor, maar gaf die voorsprong in de tweede helft weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen