Ten Hag ziet Ajax schutteren: "Onbegrijpelijk hoe we begonnen"

9 februari 2019, 22:00

Het is na de winterstop verschrikkelijk slecht wat Ajax laat zien. Zaterdag werd er met 1-0 verloren van Heracles Almelo, wat een nieuwe dreun is voor de Amsterdammers. Erik ten Hag zag zijn ploeg schutteren.

Vrijwel meteen werd Ajax achteruit geduwd door Heracles. "Het is onbegrijpelijk hoe we begonnen. Door hun speelwijze speelden ze ons eigenlijk in de kaart. Normaal hebben we namelijk het vermogen om onder de hoge druk uit te spelen. Donny van de Beek was continu de vrije man, maar die konden we maar één keer bereiken en dat werd gelijk een kans. Het kan een heel makkelijke wedstrijd worden, maar als je hem zo aangaat", zegt Ten Hag tegen FOX Sports.

Dat de nederlaag een domper is, is duidelijk. "Teleurstelling is het alomvattende woord. De eerste helft was heel matig, heel slecht. In de tweede helft rechtten we de rug en dwongen we nog wat kansen af. We hebben niets meer toegelaten, maar konden het niet meer keren."

Desondanks wil hij niet zeggen dat de titelstrijd al gelopen is. PSV kan zondag op acht punten komen. "Dat stempel wordt er dan weer op geplakt, maar er zijn nog veel wedstrijden te spelen. We zijn nu diep teleurgesteld. Ik ben ervoor verantwoordelijk dat de ploeg zo is gestart. Ik vind het slecht, het mag ons niet gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen