Tiental Sevilla vecht zich in extremis terug tegen Eibar

10 februari 2019, 21:00

Sevilla heeft zondagavond het schier onmogelijke klaargespeeld en een punt uit het vuur gesleept tegen Eibar. De Zuid-Spaanse formatie keek drie minuten voor het ingaan van de blessuretijd tegen een 0-2 achterstand aan én stond toen met een man minder op het veld. Door doelpunten van Wissam Ben Yedder en Pablo Sarabia eindigde het duel nog in 2-2.

Eibar, dat knap meedraait in de subtop van La Liga, nam in Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan halverwege de eerste helft brutaal de leiding door een doelpunt van Fabian Orellana. Via Charles kwamen de bezoekers na een uur zelfs op 0-2, waardoor Sevilla - met Quincy Promes in de basis - op een nederlaag leek af te stevenen.

Toen Ever Banega zes minuten voor tijd zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg, leek het definitief voorbij voor Sevilla. De nummer vier van Spanje richtte zich echter nog één keer op en wist twee keer doel te treffen. Eerst scoorde Ben Yedder in minuut 88 de aansluitingstreffer, in blessuretijd bezorgde Sarabia zijn ploeg een punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen