Spoorboekje: Champions League-voetbal in Lyon en Liverpool

19 februari 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 19 februari.

Wedstrijden

Olympique Lyon – FC Barcelona (21.00 uur)

Memphis Depay en Kenny Tete nemen het op tegen het FC Barcelona van Jasper Cillessen, maar de Nederlandse keeper zit geblesseerd op de tribune. Elders in het stadion zit ook Danny Makkelie, die de VAR is van Cuneyt Cakir. Genoeg Nederlandse belangen in Frankrijk, waar de Catalanen het ongetwijfeld niet eenvoudig krijgen. Toch zijn ze aan hun stand verplicht om de volgende ronde te halen. 

Liverpool – Bayern München (21.00 uur)

Het duel der Nederlanders, met uiteindelijk maximaal slechts één Nederlander op het veld. Virgil van Dijk is namelijk geschorst voor het duel in de Champions League, terwijl Arjen Robben niet fit genoeg is om in actie te komen. Alleen Georginio Wijnaldum staat dus mogelijk op het veld, bij de finalist van vorig seizoen tegen Bayern. Een van de mooiste affiches in het miljardenbal.

Voetbal op tv

21.00 uur: Olympique Lyon - FC Barcelona, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Liverpool - Bayern München, Veronica, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen