Advocaat oneens met kritiek op komst van Bazoer en Kramer

22 februari 2019, 17:38

FC Utrecht haalde deze winter met Michiel Kramer en Riechedly Bazoer twee opvallende winterversterkingen binnen. Niet iedereen begrijpt dat de Domstedelingen het tweetal aantrok. Dick Advocaat snapt op zijn beurt de kritiek op de komst van het duo niet.

In aanloop naar het thuisduel met Excelsior verdedigt Advocaat de komst van Kramer en Bazoer. "Kijk, ik heb twee spitsen die waarschijnlijk tot het einde van het seizoen geblesseerd zijn, Cyriel Dessers en Simon Makienok. Bij Bahebeck weet ik het nog steeds niet. En dan heb je Nick Venema. Die moet je voorzichtig brengen in mijn ogen – daar is niet iedereen het mee eens – maar in mijn ogen. Dat is de reden dat we Kramer halen voor heel weinig geld", wordt Advocaat geciteerd door het Algemeen Dagblad.

"En dat geldt ook voor Bazoer", gaat de ervaren trainer verder. "Als je dat soort jongens kan binnenhalen en ziet wat ze laten om hier toch te spelen: waarom zou je daar op tegen zijn? Uiteindelijk wil FC Utrecht ook in de play-offs meedoen, toch?" De nieuwelingen zullen zaterdag overigens niet aan de aftrap van de wedstrijd in De Galgenwaard staan. Kramer moet Jean-Christophe Bahebeck voor zich dulden, Bazoer is ziek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen