Hupperts degradeert met SC Lokeren: "Zat eraan te komen"

5 maart 2019, 10:45

Guus Hupperts degradeerde afgelopen weekend met SC Lokeren uit de Belgische Jupiler Pro League. De 1-2-nederlaag tegen het Anderlecht van Fred Rutten betekende dat het doek definitief viel voor de ploeg die al 23 jaar op het hoogste niveau speelt in België. Maar dat was volgens de Nederlandse aanvaller onmogelijk verrassend te noemen.

Met Peter Maes, Trond Sollied en Glen de Boeck stonden er drie trainers voor de groep in het belabberde seizoen. Zeven van de laatste acht duels werden verloren en dus verraste degradatie de geblesseerde Hupperts niet. "Het zat er al een tijdje aan te komen. We wisten dat dit zou gebeuren", aldus de voormalig speler van AZ en Roda JC, die moest toekijken tegen Anderlecht vanwege een enkelblessure. "Natuurlijk zou ik liever op het veld staan. Ja, zelfs in de wedstrijd waarin we degraderen", zei hij tegenover De Telegraaf.

Zonder Hupperts viel het doek uiteindelijk voor Lokeren en dat is volgens de aanvaller uiteindelijk niet verrassend. "Sinds ik hier ben, heb ik altijd tegen degradatie gevoetbald. Dat was ook zo toen ik bij Roda JC speelde. En hoe vaak je ook overleeft, een keertje is het geluk op", weet hij inmiddels uit ervaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen