Van der Velde over besluit om gesprekken te staken: "Verstandig"

13 maart 2019, 08:30

Riemer van der Velde denkt dat de beslissing die hij, en met hem de groep van clubmensen van SC Heerenveen die een steentje wilde bijdragen aan de wederopbouw, heeft genomen om de gesprekken met de nieuwe clubleiding te staken, een verstandige is. Dinsdag werd duidelijk dat de Van der Velde, Gertjan Verbeek, Foppe de Haan, Tjisse Wallendal, Yme Kuiper en Henk Hoekstra geen perspectief zien om nog een rol van betekenis te spelen.

"We hadden goede bedoelingen, maar die zijn niet goed ontvangen", aldus Van der Velde over de gemaakte keuze tegenover de Leeuwarder Courant. "Als je met elkaar iets doet, moet een ieder daar eensgezind achter staan. Dat hebben we niet kunnen bereiken." En dus werd het aanbod om te helpen ingetrokken. "Als we wel door waren gegaan, dan was niemand er gelukkig van geworden." Volgens de erevoorzitter van de club voelen ze zich niet serieus genomen en ziet Cees Roozemond de (financiële) problemen niet onder ogen.

"Ik en de vijf anderen hopen dat die positiviteit van Roozemond terecht is. Ik ben al zeventig jaar supporters van de club en dat blijft ook zo." Op de website laat de club weten: 'De clubleiding betreurt het ingenomen standpunt maar respecteert het besluit. sc Heerenveen dankt de werkgroep voor haar betrokkenheid en vindt het fijn om te lezen dat alle betrokkenen als feanfan de club blijven volgen.'

Met dit bericht is de onrust rondom de 'groep-Van der Velde' voorlopig ten einde, als is het de vraag of de soap rondom de aanstelling van de nieuwe algemeen directeur van de Friezen al is afgelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen