Van der Heide vertrekt net als De Jong bij De Graafschap

14 maart 2019, 15:06

Sandor van der Heide is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van De Graafschap. De club meldt via de officiële kanalen dat de assistent-trainer in navolging van Henk de Jong de club komende zomer verlaat. De Fries was vanaf begin 2017 in dienst van de Superboeren.

"Na de aankondiging van Henk, dat hij in verband met zijn gezinssituatie na dit seizoen niet kan verlengen in Doetinchem, heeft ook Sandor ons meegedeeld dat hij niet ingaat op een contractvoorstel", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede."Sandor is hier gekomen op voorspraak van Henk. Nu Henk hier niet verder gaat, kiest ook Sandor voor een toekomst dichter bij zijn woonplaats Sneek en wellicht in de toekomst ook weer ergens samen met Henk. Wij vinden het jammer, maar hebben ook begrip voor dit besluit."

De Jong maakte maandag bekend dat hij aan het einde van het seizoen stopt bij De Graafschap, dat graag met hem wilde doorgaan. De trainer wil vanwege gezondheidsklachten bij zijn vrouw dichter bij huis gaan werken. Verscheidene media melden dat de Fries in beeld is bij zijn oude club SC Cambuur, dat komende zomer afscheid neemt van René Hake. Gaat De Jong daadwerkelijk aan de slag in Leeuwarden, dan is de kans groot dat Van der Heide - clubicoon van Cambuur - met hem meegaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen