Buijs is zeer verbaasd over actie Becker bij opstootje

17 maart 2019, 19:23

FC Groningen tegen ADO Den Haag (1-0) was absoluut geen gezellig potje voetbal. In de eerste helft ontbrandde de wedstrijd volledig bij een opstootje waarin ook Danny Buijs zijn aandeel had. De coach van Groningen is niet blij met het incident.

Buijs bemoeide zich ermee maar had geen kwade bedoelingen, zegt de trainer. "Ik heb het ook tegen de scheidsrechter gezegd: mijn enige intentie was om de spelers uit elkaar te halen. Niemand zit te wachten op twee of drie rode kaarten", zegt de trainer tegen FOX Sports.

Tijdens het incident kreeg Buijs een schop van Sheraldo Becker, die de trainer van Groningen op de kuit raakte. "Dan heb je ook een tabletje nodig hoor, als je dat doet. Die voelde ik goed. Het slaat helemaal nergens op", zegt Buijs, die ook niet blij is met zijn eigen spelers. Die werden boos na een overtreding van Abdelnasser El Khayati. "Hij is geen jongen die bewust iemand wil blesseren. De scheidsrechter fluit ook gewoon dus er hoeft helemaal niets te gebeuren. Maar dan zie je ineens koppen tegen elkaar en jongens die compleet doordraaien. Voor hetzelfde geld stuurt de scheidsrechter je eruit en zit je een paar weken op de tribune."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen