Guardiola bidt voor internationals wegens 'krankzinnig' schema

18 maart 2019, 18:05

Pep Guardiola is niet blij met de aankomende interlandperiode. Volgens de trainer van Manchester City slaat hij kruisjes om al zijn sterren weer fit terug te zien. De komende weken worden namelijk cruciaal voor het seizoen van The Citizens.

Het ternauwernood gewonnen FA Cup-duel tegen Swansea City (2-3) werd ook bewerkstelligd ondanks de nodige blessures. Onder meer Kevin de Bruyne, Vincent Kompany en Benjamin Mendy waren absent in Wales. Guardiola vreest voor meer pijntjes tijdens de interlandbreak. "Ik bid dat iedereen fit terugkomt van de interlands, want we hebben echt iedereen nodig. Het programma dat we in april hebben is krankzinnig", stelt de coach in gesprek met Engelse media.

Zo staan er onder meer de halve finale van de FA Cup, het Champions League-treffen tegen Tottenham Hotspur en topduels in de competitie tegen Manchester United en – wederom – Spurs op de planning. Gareth Southgate, coach van Engeland, is al gepolst door Guardiola om eventueel spelers te sparen.

De Spanjaard kijkt wel vol verwachting uit naar de titelrace en de strijd om de nationale beker en de Champions League. "Deze laatste maanden worden heel zwaar, maar we gaan er alles aan doen om een prachtige pagina te schrijven in de clubhistorie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen