Ook Nuytinck, Zeegelaar en Ter Avest zien oude coach terugkeren

21 maart 2019, 08:47

Igor Tudor is zoals verwacht aangesteld als de nieuwe trainer van Udinese. De oefenmeester vertrok aan het einde van vorig seizoen nog nadat hij de club had behoed voor degradatie, maar keert na het ontslag van Davide Nicola dus alweer terug. Voor hoelang hij tekent en verdere details worden pas bekend tijdens de persconferentie.

Julio Velázquez was afgelopen zomer de opvolger van Tudor, die het stokje had overgenomen van Massimo Oddo, die in november 2017 de opvolger was van de eveneens ontslagen Luigi Del Neri. De Spaanse coach hield het niet lang vol en werd in november 2018 vervangen door Nicola. Ook hij hield het maar enkele maanden uit, waardoor Udinese dus weer terugkomt bij Tudor. Hij wordt de nieuwe trainer van Nederlanders Bram Nuytinck, Hidde ter Avest en Marvin Zegelaar.

Een trainer terughalen is mode in Italië. Vorige week ontsloeg Empoli Giuseppi Iachini en werd zijn voorganger Aurelio Andreazzoli aangesteld. Genoa ging in oktober voor de derde keer (!) in zee met Ivan Juric, om hem vervolgens twee maanden later wel weer te ontslaan. Real Madrid en AS Monaco deden eerder dit seizoen hetzelfde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen