Löw trots op Duitsland: "We hebben geweldig gevochten"

24 maart 2019, 23:28

Joachim Löw kon bij Duitsland zeker een opsteker gebruiken en heeft die zondag ook gekregen. De vernieuwde ploeg gaf een 0-2 voorsprong weg en zag Oranje terugkomen tot 2-2, om daarna alsnog met 2-3 te winnen. De bondscoach is trots."

"We hebben in de eerste helft zeer goed gespeeld", analyseert hij op de website van de Duitse bond. "We hadden de wedstrijd onder controle en stonden verdiend op voorsprong met rust. Wat we in de training besproken hadden, kwam er goed uit. De 1-2 van Oranje viel voor ons op een slecht moment. Ik vond het vervolgens knap hoe we door bleven strijden", zegt Löw.

Hij zag zijn ploeg zegevieren door een doelpunt in blessuretijd. "We hadden nu het geluk dat we de laatste duels steeds niet hadden. Een overwinning in Nederland is heel goed en het helpt ons in het proces. We hebben ook gezien dat er nog veel werk te verzetten is. We hadden de wedstrijd bijvoorbeeld beter onder controle moeten houden, maar het team heeft geweldig gevochten. Dat moet worden geprezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen