'Willem II legt Pavlidis vast en is leading om Vrousai'

4 april 2019, 08:30

Willem II is met de achtste plaats en de bekerfinale-plek een van de verrassingen dit seizoen en dat is mede vanwege alle spelers die het uit Duitsland heeft gehaald. De teller staat dit seizoen alleen al op vier inkomende transfers uit de Duitse competitie's. Technisch directeur Joris Mathijsen ziet dat als een van de geheimen. "Daar loopt ongelooflijk veel talent rond."

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. Naast de vier spelers, van wie Alexander Isak het meest sprekende voorbeeld is, heeft Willem II nog een aantal Duitsers in het veld staan die eerder al naar de Eredivisie kwamen. "We zijn al een paar jaar bezig om de grotere Duitse clubs in kaart te brengen", aldus Mathijsen, die daarbij bijvoorbeeld doelt op Vangelis Pavlidis - gespot bij Borussia Dortmund II. Hij tekent volgens het BD vermoedelijk binnenkort tot en met 2022 in Tilburg.

Ook als het om Marios Vrousai, hij wordt gehuurd van van het Griekse Olympiakos, gaat, hebben de Tilburgers de eerste optie. Hij werd voor anderhalf jaar gehuurd, met optie tot koop. "Als het om Vrousai gaat zijn wij de komende anderhalf jaar leading", doelde de technisch directeur van de Tilburgers op mogelijke andere geïnteresseerden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen