Brood ziet vertrouwen toenemen, maar blijft realistisch bij NAC

5 april 2019, 17:09

NAC Breda werkt vol vertrouwen toe naar het uitduel tegen Heracles Almelo. Na de knappe uitoverwinning bij Excelsior is het gat met de niet rechtstreekse degradatieplek nog maar vier punten en in Almelo hopen de Bredanaars op een resultaat.

Sinds coach Ruud Brood aan het roer staat bij de Brabanders, werd er niet verloren. Na het gelijkspel tegen VVV-Venlo en de winst bij Excelsior is er weer vertrouwen in Brabant. De trainer blijft bescheiden. "We hebben wel andere dingen gedaan. Dat doe je met elkaar, niet met mij. Natuurlijk helpt het resultaat daar wel aan mee", aldus de trainer op de website van de hekkensluiter.

Ondanks de vier punten uit de laatste twee duels blijft Brood, die met NAC Breda geen nieuwe personele problemen kent, rustig. "We zijn wel realistisch genoeg om te zeggen dat we niks in eigen hand hebben. Heracles is een tegenstander dat meer niveau heeft. Ze hebben individuele kwaliteiten die wedstrijden kunnen beslissen."

In het oosten van Nederland hoopt de coach dat zijn ploeg de openingsfase weet te doorstaan. Hij is beducht voor de start van de Heraclieden. "Ze willen graag het initiatief en met het publiek erachter verwacht ik dat ze gaan stormen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen