Van der Hoorn heeft aflopend contract: "In de zomer nadenken"

9 april 2019 – De toekomst van Mike van der Hoorn is nog ongewis. Hij beschikt bij Swansea City over een aflopende verbintenis, maar staan de contractbesprekingen op een laag pitje sinds voorzitter Huw Jenkins in februari vertrok. Voor Huws vertrek sprak Van der Hoorn over contractverlenging van twee jaar.

Van der Hoorn heeft aflopend contract: "In de zomer nadenken"

"Ik weet ook wat ik hier heb en dat is belangrijk voor mij", zegt de oud-Ajacied tegen BBC. "Ik speel hier iedere week, ik moet er deze zomer over nadenken. " Naast Van der Hoorn hebben zijn landgenoten Leroy Fer en Luciano Narsingh ook een aflopend contract. Als Swansea de kern behoudt, denkt Van der Hoorn dat de club terug kan keren naar de Premier League. "Je moet ook blijven bouwen, dat ziet de trainer (Graham Potter, red.) ook. Met hem twijfel ik niet aan een mooie toekomst."

Promotie is dit seizoen onmogelijk voor Swansea. De club uit Wales staat dertiende in het Championship. Van der Hoorn is zelf bezig aan zijn derde seizoen bij Swansea. Deze jaargang is hij ook vice-aanvoerder.

Denk jij dat Ajax een stunt boekt tegen Juventus? Zet in bij TOTO en win! 

Eredivisie

gerelateerd