Dammers revalideert: "Heb wel een zware periode gehad"

13 april 2019, 13:54

In de winterstop ging het helemaal mis voor Wessel Dammers. De verdediger van Fortuna Sittard liep tijdens het winterse trainingskamp een zware knieblessure op, die ervoor zorgde dat zijn seizoen er al op zit. Kort na zijn blessure heeft hij het zwaar gehad.

Tegenover De Limburger reageert Dammers op de vraag hoe het nu met hem gaat. "Het is de vraag die ik het meeste krijg de laatste tijd. Maar het gaat goed. Ik heb wel een zware periode gehad in het begin. Ik ga ook niet zeggen dat het nu allemaal heel makkelijk is, maar het gaat de goede kant op. Ik vond de eerste weken na de operatie het ergst. Ik heb zes weken op krukken gelopen. Dan kun je helemaal niks en ben je afhankelijk van anderen", vertelt hij.

Dammers scheurde in januari zijn voorste kruisband af, een blessure die maanden herstel vergtl. "Inmiddels revalideer ik in Zeist met andere spelers die dezelfde blessure hebben. De faciliteiten zijn daar gewoon perfect. En ik ben heel ongeduldig. Als ik vier maanden bij Fortuna buiten aan het trainen zou zijn en die gasten staan naast me partijtje te spelen, dan denk ik waarschijnlijk na een maand; ik kan daar ook wel meetrainen. Ik zit nu in Zeist in een vergelijkbare fase met Henk Veerman. Dat is wel leuk, want je maakt toch lol met elkaar. Iedereen hier heeft een groot probleem, maar je wil het zo aangenaam mogelijk maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen