KNVB wil nieuwe speeldata play-offs snel bekendmaken

25 april 2019, 16:35

Het Champions League-succes van Ajax heeft voor behoorlijk wat kopzorgen gezorgd bij de KNVB. De bond besliste vorige week dat de complete 33ste speelronde werd verschoven en is nu nog aan het puzzelen voor de nieuwe data van de play-offs.

Dat meldt de KNVB op de eigen website. De data voor de play-offs van de Eredivisie en de Eerste Divisie staan nu nog niet vast. Door de verplaatsing van speelronde 33 is het slot van de Eredivisie van 12 mei naar 15 mei verschoven. 'Hierdoor kunnen de op de competities aansluitende play offs (promotie/degradatie en voor een Europees ticket) ook pas op een later moment aanvangen. De nieuwe data kunnen hopelijk nog voor het weekend bekendgemaakt worden', bericht de bond.

De KNVB laat weten dat het sinds duidelijk is dat speelronde 33 wordt verschoven, bij alle stakeholders de mogelijkheden gaan bekijken. 'Dit verschilde van de beschikbaarheid van de stadions van de clubs die mogelijk play offs gaan spelen tot de benodigde goedkeuring van de lokale autoriteiten', meldt de bond. 'Dit proces wordt naar verwachting spoedig afgerond. Duidelijk is in elk geval dat de play-offs zo snel mogelijk na de competities aanvangen en niet heel lang na de oorspronkelijke einddata worden afgerond.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen