Hake hoopt vrijdag play-offs veilig te stellen met Cambuur

25 april 2019, 20:40

SC Cambuur deed maandag goede zaken in de strijd om de play-offs door met 2-0 te winnen van concurrent FC Den Bosch. Vrijdag hoopt de ploeg van scheidend trainer René Hake de volgende stap te zetten door te winnen van MVV Maastricht.

Cambuur staat achtste en heeft een punt meer dan nummer elf MVV. "Het is enorm spannend en dat kan zomaar eens tot het einde zo blijven. Voor MVV is het de laatste kans, zij moeten echt morgen. Makkelijk gaat het dan ook zeker niet worden. Na Twente is MVV ook nog eens de ploeg met de meeste punten in uitwedstrijden. Dat zegt wel iets", vindt Hake.

De trainer van Cambuur, die niet kan beschikken over Sam Hendriks en Kevin van Kippersluis, kijkt vooral naar zijn eigen team. "Daar moet je altijd naar kijken. Het gaat er uiteindelijk om hoe goed wij ons eigen plan uitvoeren. Als we dat goed doen, dan kunnen we inderdaad hele goede zaken doen. Bij winst en gunstige uitslagen op de andere velden kunnen we ons zelfs definitief plaatsen. Maar wij concentreren ons vooral op onszelf en onze eigen wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen