Teleurgestelde Bosz geeft hoop op Champions League niet op

11 mei 2019, 19:14

Het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz slaagde er zaterdag niet in om te stijgen naar de vierde plaats in de Champions League. Voor eigen publiek kwam Die Werkself niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Schalke 04. Daardoor is de kans een stuk kleiner dat Leverkusen zich op de laatste speeldag gaat plaatsen voor de Champions League, maar Bosz gooit de handdoek nog niet in de ring.

In tegenstelling tot Leverkusen won concurrent Borussia Mönchengladbach wel. Die Fohlen staan door een 0-4 zege op Nürnberg - op doelsaldo - op de vierde plaats. Eintracht Frankfurt, dat nu zesde staat, kan de vierde plaats weer overnemen als het zondag wint van FSV Mainz. "We zijn allemaal erg teleurgesteld met het resultaat", zegt Bosz op de persconferentie na de remise tegen de ploeg van trainer Huub Stevens.

"Er zat meer in vandaag", stelt hij. "In een thuiswedstrijd moet je winnen van Schalke 04. Dat is jammer genoeg niet gelukt. We hebben ons wel geplaatst voor de Europa League - dat was ons belangrijkste doel. Alles is nog mogelijk. Als we de laatste wedstrijd in Berlijn winnen en wat geluk hebben met de resultaten op de andere velden, dan zit kwalificatie voor de Champions League er nog in", weet Bosz.

Leverkusen speelt op de laatste speeldag het uitduel met Hertha BSC. Borussia Mönchengladbach speelt thuis tegen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt speelt na het duel met Mainz nog uit tegen Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen