'Heracles-aanvoerder Breukers toch akkoord met voorstel en blijft'

16 mei 2019 – Heracles Almelo-aanvoerder Tim Breukers speelt ook komend seizoen nog in Overijssel. Hoewel hij eigenlijk een contract voor nog minimaal twee seizoenen wilde, gaat hij uiteindeljk ook akkoord met het voorstel voor één extra jaar dat de club hem eerder al deed.

'Heracles-aanvoerder Breukers toch akkoord met voorstel en blijft'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft TC/Tubantia althans. Breukers had tot 15 mei om te bepalen of hij akkoord wilde gaan met het aanbod dat Heracles Almelo hem deed. Gezien de leeftijd van Breukers (31) wilde hij graag voor langere tijd zekerheid, maar die kreeg hij niet. Uiteindelijk koos hij toch eieren voor zijn geld en blijft dus in Almelo tot minimaal de zomer van 2020.

Daarmee heeft de club weer duidelijkheid gekregen over een speler: eerder werd bekend dat Vincent Vermeij, Wout Droste, Bart van Hintum en Brandley Kuwas vertrekken deze zomer. Ook voor Adrian Dalmau is veel interesse. Alexander Merkel en Jeff Hardeveld blijven wel aan, terwijl er over Lerin Duarte nog geen duidelijkheid is.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd