Officieel: Manders treedt toe tot directeur van de Eredivisie CV

21 mei 2019, 15:26

Mattijs Manders is officieel de nieuwe algemeen directeur van de Eredivisie CV. De huidige directeur van ADO Den Haag - waar hij vertrekt - is de opvolger van Jacco Swart, die per 1 juni Managing Director van de European Leagues wordt. Hij is voorgedragen tijdens de gecombineerde vergadering van vennoten op maandag 20 mei en is daarin 'unaniem verkozen'.

Ook de benoeming van Oege Boonstra als commissaris is goedgekeurd. Deze voordracht - en die voor Manders - is gemaakt door de huidige RvC, in samenspraak met Marco Bogers (algemeen directeur VVV-Venlo) en Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo). Tijdens de vergadering werd de al aanstaande benoeming officieel gemaakt.

"We zijn ervan overtuigd dat Mattijs Manders de juiste persoon is om de Eredivisie CV nu verder te leiden", liet voorzitter John Jaakke eerder weten. "Hij is stevig en scherp maar weet ook te verbinden. Bij ADO Den Haag heeft hij moeilijke en spannende momenten meegemaakt waarbij hij soms uitzonderlijke stappen heeft gezet en moeten zetten. Mattijs heeft ook ruime kennis en ervaring opgedaan buiten de voetballerij, hetgeen zijn blik en oordeel verbreedt en verdiept."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen