'Maher gaat zijn contract bij AZ toch niet verlengen'

22 mei 2019 – Adam Maher gaat zijn contract bij AZ - in tegenstelling tot eerdere berichten - toch niet verlengen. De middenvelder sprak eerder nog duidelijk de wens uit te willen blijven in Alkmaar, maar heeft nu de clubleiding laten weten na dit seizoen te vertrekken bij de Eredivisie-club.

'Maher gaat zijn contract bij AZ toch niet verlengen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Hoewel hij bij zijn comeback belangrijk was bij AZ, een basisplaats veroverde en het naar eigen zeggen goed naar zijn zin had in Alkmaar, komt er volgens het AD geen nieuw contract, maar een transfervrij vertrek aan het goede seizoen van Maher.

Bij AZ zijn ze logischerwijs niet blij met het besluit, zeker omdat hij nu transfervrij is. Eerder speelde hij in zijn loopbaan voor PSV, FC Twente en het Turkse Osmanlispor. "Ik hoop het", zei hij eerder nog over een langer verblijf bij AZ. Op die woorden is hij kennelijk teruggekomen. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd