Hateboer: "Juventus, Napoli en dan komen wij. Ongelooflijk"

27 mei 2019, 09:48   Bijgewerkt: 27 mei 2019, 09:53

Marten de Roon en Hans Hateboer (rechts op foto) spelen volgend seizoen in de Champions League. Met hun club Atalanta plaatsen de beide Oranje-internationals zich zondag voor het miljardenbal. "Je hebt Juventus, Napoli en dan komen wij. Ongelooflijk, toch?", zegt Hateboer.

Het feest barstte los na de 3-1 zege op Sassuolo. Nooit eerder speelde de club in de Champions League. Atalanta eindigde als derde, voor Internazionale, AC Milan en AS Roma. "Wat een ongelooflijk seizoen", citeert het ANP De Roon. "Dit is een beloning voor alle spelers, de staf en onze fans."

Nu wil Atalanta hoge ogen in de Champions League. "Kwalificatie voor de Champions League is iets waar we eerder niet over durfden te dromen", aldus trainer Gian Piero Gasperini tegen Sky Italia. "Ik denk dat Atalanta het ook goed zal doen in de Champions League."

Atalanta vertegenwoordigt Italië komend seizoen samen met Juventus, Napoli en Inter in de de Champions League. Milan en Roma maakten op de laatste speeldag ook nog kans op een ticket, maar moeten het doen met deelname aan de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen