Tottenham Hotspur neemt Kane op in wedstrijdselectie CL-finale

29 mei 2019, 15:56

Tottenham Hotspur heeft Harry Kane opgenomen in de selectie voor de Champions League-finale. De aanvaller kondigde zelf al aan fit te zijn voor de eindstrijd en is door manager Mauricio Pochettino dan ook opgeroepen. De lichtgeblesseerden Jan Vertonghen en Moussa Sissoko zijn ook gewoon van de partij bij de Spurs.

Dat geldt ook voor Harry Winks, die eveneens lang aan de kant stond. Michel Vorm is de enige Nederlander van de selectie en reist als derde keeper af naar Madrid. Voor de definitieve selectie zullen er in principe bijna geen spelers meer hoeven af te vallen, omdat de UEFA de regels heeft veranderd en er in de finale liefst twaalf wissels op de bank mogen zitten in plaats van de gebruikelijk zeven.

"Ik ben fit. Ik voel me goed, heb de afgelopen dagen getraind en train deze week ook", zei Kane eerder in gesprek met meerdere journalisten bij het trainingscomplex van de Spurs. Kane raakte in de kwartfinale tegen Manchester City begin april geblesseerd en stond sindsdien aan de kant. Even leek het erop dat hij mee zou spelen in de halve finale tegen Ajax, maar dat gebeurde niet. Hij zag vanaf de tribune hoe de Londenaren de Amsterdammers in extremis uitschakelden.

Denk jij dat Chelsea vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim twee keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen