Lijnders ziet teamgeest als belangrijkste ingrediënt van Liverpool

3 juni 2019, 14:49
Foto: © ProShots

Als het aan Pepijn Lijnders ligt, is de Champions League-winst van Liverpool slechts het begin van een periode van meerdere prijzen. De assistent-trainer van Jürgen Klopp wil in elk geval zorgen dat de teamspirit hetzelfde blijft op Anfield. "Dat was voor ons het belangrijkste ingrediënt dit seizoen", denkt de Nederlander.

Dat vertelt hij op de clubsite. "Ik wil de Champions League opdragen aan onze teamspirit. Daar kwam alles samen, ook als het niet gemakkelijk ging", aldus Lijnders. "Ik wil alleen maar zeggen: hou dit gevoel vast. Met deze passie en ambitie zullen we volgend jaar ook veel winnen."

Voor Lijnders was het winnen van de finale ook een droom. "We hebben Europa veroverd en willen daarmee nooit stoppen. Ik wil iedereen bedanken voor het historische seizoen", aldus de assistent van Liverpool. "Hier droom je vanaf jongs af aan van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen