Go Ahead Eagles strikt Jack de Gier als nieuwe trainer

15 juni 2019, 13:25   Bijgewerkt: 15 juni 2019, 13:41

Jack de Gier is de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. De trainer tekent een contract voor één seizoen bij de ploeg uit Deventer. Hij volgt daarmee John Stegeman op, die vertrok naar PEC Zwolle. In het recente verleden diende De Gier onder andere Almere City en NEC.

Go Ahead Eagles maakte de komst van de trainer afgelopen zaterdag wereldkundig via de officiële website. "Als trainer ga je aan het begin van je loopbaan een globale planning maken", aldus De Gier. "Go Ahead Eagles was zeker een van de clubs die ik opschreef. Ik was dan ok blij toen er onlangs een belletje uit de Vetkampstraat kwam."

Go Ahead Eagels vormt voor de trainer geen onbekend terrein. In het seizoen '94-'95 stond de goalgetter een seizoen onder contract bij de Deventenaren. De Gier kijkt vol vertrouwen uit naar het komende seizoen: "Er komt een mooie groep spelers en een sterke staf, waarin ik met assistent-trainer Marco Heering en video-analist Leen den Boer twee oude bekenden van Almere City FC tegenkom. Kortom: alle elementen zijn aanwezig om er met z'n allen een mooi seizoen van te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen